Menu

Het vuilrak

home / projecten / Het Vuilrak

Verbeelding van ’t Vuilrak, met werkruimtes, werkplaats en opslag.

Partner in circulair ondernemen

Het Vuilrak

Besparen op kosten door het optimaal inzetten van materialen, arbeid en samenwerking. Wie wil dat niet? Zeker als het op een manier kan die goed is voor onze leefomgeving. Door grondstoffen- en energieketens te sluiten, afval te verbannen en gezamenlijk naar oplossingen te zoeken die voor iedereen iets opleveren kun jij het verschil maken. De onderliggende principes zijn helder, de toepassing ervan uitdagend en kansrijk, en het Vuilrak wil je graag helpen de implementatie ervan te realiseren. Samen maken we het verschil!

Samen met partners ontwikkelt ’t Vuilrak circulaire oplossingen die zijn op te schalen. In plaats van te praten over circulaire economie, tonen we in opdracht van organisaties aan dat circulaire principes niet alleen werken maar ook daadwerkelijk meerwaarde opleveren door besparingen te realiseren en nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen. Het Vuilrak zoekt naast financieel rendement naar maatschappelijk rendement, rendement uit samenwerking, en optimaal gebruik van middelen, grondstoffen en de inzet van mensen.

Daarvoor zijn we een werk- en kennisomgeving aan het ontwikkelen met een team van professionals op het terrein van MAAK Haarlem aan de Oudeweg in Haarlem. Dit doen we verder in samenwerking met de gemeente Haarlem en Inholland en andere partners.

Het interieur van het bedrijven en kenniscentrum Het Vuilrak.

De bus van het Vuilrak op het terrein van MAAK Haarlem.

De circulaire principes achter het Vuilrak.

Extra

Tags

In opdracht van

In samenwerking met

Share