Menu

023DOEN.NL

home / projecten / 023DOEN.NL

De mensen achter 023doen.nl, Marjan de Boer, Bart Landheer & Arjan Luiten

Wij helpen Haarlemmers hun ideeën te realiseren

023DOEN.NL

023doen.nl helpt, met behulp van de Haarlemse expertbank belangeloos Haarlemse ideeën en initiatieven te realiseren door ze een professionele zet in de rug te geven. Dat kan net het verschil maken om iets wel van de grond te krijgen en zo Haarlem weer wat mooier te maken.

We inventariseren Haarlemse initiatieven op de website en helpen iedere maand het plan van de maand door gericht energie in het initiatief te stoppen, kortlopend en professioneel. Dus wil je weten wat er in Haarlem gebeurt? Of wil je nu die stap zetten waar je tegenaan hikt? Kijk op de projectwebsite.

Plan van de maand uitgelicht; de Wi-Fi rollator

We wilden met behulp van een WIFI-rollator graag iets bijdragen aan het contact tussen jongeren en minder mobiele ouderen. Idee is om met behulp van een mobiel wifi-station een aanknopingspunt te bieden voor een kort gesprekje.

Daarom hebben we een werkend proefmodel gemaakt en getest. De daarvoor benodigde electronica werkt geheel naar verwachting. De additionele kosten voor de WIFI-componenten (ex rollator) hebben we weten te beperkten. Dit prototype kan gebruikt worden als ter introductie van het idee en demo model voor revalidatiecentra. Hij is te reserveren op de website van 023doen.nl

De Wi-Fi rollator “in actie”

De stiltetuin, het eerste plan-van-de-maand van 023doen.nl

Extra

Tags

In opdracht van

In samenwerking met

Share