Menu

OVER

Home / Over

over BETACITY

tussen stad, technologie en innovatie

BETACITY is gespecialiseerd in de door technologie en data gedreven stedelijke ontwikkeling. De nadruk ligt op het adviseren, begeleiden en door middel van methodes, ontwerp en tooling ondersteunen van beslissers, privaat, publiek en daar tussen in.

We ontwerpen en ontwikkelen oplossingen waarin technologie en stad elkaar versterken, een resultaat waarbij iedereen wint. We richten ons op visie- strategie- en conceptontwikkelingen en schuiven vroeg in processen aan bij bedrijven, semipublieke organisaties en overheden die actief zijn in de stedelijke ruimte en haar omgeving.

Vanuit de overtuiging dat er altijd een passende oplossing te bedenken is zetten we inventiviteit, expertise en ambitie in om de stedelijke kwaliteit te verhogen en procesoptimalisaties in de stedelijke omgeving te realiseren.

Daarbij werken we vanuit de volgende principes

over de mensen

Arjan Luiten   ·   innovatie architect & entrepreneur

Arjan Luiten is de ondernemer achter BETACITY. Vanuit zijn eenmanszaak werkt hij samen met collega ondernemers, bedrijven en instellingen samen om ideeën en concepten voor de stedelijke omgeving te realiseren.

Arjan is een betrokken, scherp en inhoudelijk expert op het gebied van de technologische en data gedreven stedelijke ontwikkeling. Zijn focus ligt op het ondersteunen van beslissers, publiek en/of privaat, in het nemen van keuzes op het gebied van de stedelijke ontwikkeling waarin technologie, duurzaamheid. organisatie en mensen bij elkaar komen.

Werkend vanuit zijn adagium “Getting theory into practice, and getting practice into theory” zoekt hij nadrukkelijk de verbinding tussen abstracte van strategieën en visies en het concrete van producten, businesscases, enzovoorts. In andere woorden, het gaat hem op het toepassen van kennis op nieuwe creatieve en effectieve manieren.

Hij zet zijn analytische en associatieve vaardigheden samen met een volgroeide visie op de slimmere stad in voor op maat diende oplossingen. In ontwikkelprocessen is hij kritisch, integer en uitgesproken. Zijn communicatieve vaardigheden stellen hem in staat belanghebbenden te betrekken en betrokken te houden. Hij presenteert met flair en creëert zo uiteindelijk draagvlak voor projecten

we maken het verschil door samenwerking

met een aantal vaste partners

Werken aan de stedelijke ontwikkeling betekent per definitie werken met verschillende stakeholders en disciplines. Daarom werken we ook graag samen met een aantal partners die we goed kennen.

Zo vergroten we de slagkracht en het vermogen om het verschil te maken.

 

the content company

 

werkterrein

 

MABS

 

The Sustainables

 

Circus Circulair

 

Inholland