Menu

OVER

Home / Over

over BETACITY

tussen stad, technologie en innovatie

BETACITY richt zich op innovatie in de stedelijke ontwikkeling. Vanuit de overtuiging dat er altijd een passende oplossing te bedenken is zetten we inventiviteit, expertise en ambitie in om de stedelijke kwaliteit te verhogen en procesoptimalisaties in de stedelijke omgeving te realiseren.

Daarbij werken aan opgaves we vanuit de volgende principes:

over de mensen

Arjan Luiten   ·   innovatie architect & entrepreneur

Arjan Luiten is de ondernemer achter BETACITY. Vanuit zijn eenmanszaak werkt hij samen met collega ondernemers, bedrijven en instellingen samen om ideeën en concepten voor de stedelijke omgeving te realiseren.

Arjan Luiten is gefascineerd door technologie, en de mogelijkheden die innovaties de stad kunnen bieden. Met de oprichting van BETACITY heeft hij specifiek gekozen te werken op het raakvlak van stedelijke ontwikkeling en technische innovatie. In een speelveld met veel belanghebbenden begeleidt hij strategische innovatieve trajecten binnen bedrijven en overheden, initieert en ontwerpt hij ruimtelijke ontwikkelingen en ontwikkelt hij in coalities producten en toolings.

Werkend vanuit zijn adagium “Getting theory into practice, and getting practice into theory” zoekt hij nadrukkelijk de verbinding tussen het abstracte van strategieën en visies en het concrete van producten, businesscases, enzovoorts. In andere woorden, het gaat hem om het ontwikkelen en toepassen van kennis.

Hij zet zijn analytische en associatieve vaardigheden samen met een volgroeide visie op de slimmere stad in voor op maat diende oplossingen. In ontwikkelprocessen is hij kritisch, integer en uitgesproken. Zijn communicatieve vaardigheden stellen hem in staat belanghebbenden te betrekken en betrokken te houden, een in de stedenbouw essentiële factor. Hij presenteert met flair en creëert uiteindelijk draagvlak voor projecten.

We maken het verschil door samenwerking

 

the content company

 

werkterrein

 

MABS

 

The Sustainables

 

Circus Circulair

 

Inholland

met een aantal vaste partners

Werken aan de stedelijke ontwikkeling betekent per definitie werken met verschillende stakeholders en disciplines. Daarom werken we ook graag samen met een aantal partners die we goed kennen.

Zo vergroten we de slagkracht en het vermogen om het verschil te maken.